Mark WebberWilliams houdt de lippen stijf op elkaar als het over de opkoop van Sauber aandelen door BMW gaat, en dat kan volgens een woordvoerder nog een tijdje duren. Er bestaan grote twijfels over de mogelijkheid van een klantenversie van de BMW motor, en daarom wordt er gedacht dat Williams zou overschakelen naar Toyota of Cosworth.

Maar daar blijft het niet bij, want Frank Williams zou het hof worden gemaakt door Bridgestone. De Japanners zouden de teambaas een aanlokkelijk voorstel hebben gedaan. Bridgestone zelf ontkent dit niet. Hiroshi Yasukawa zei in Indianapolis:

“Er rijden tien teams mee in de Formule 1, wij hebben er momenteel drie onder contract liggen. We kunnen er nog ��n of twee bijnemen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!