BridgestoneBridgestoneGisterenavond is Michael Schumacher naar Noord-Amerika gevlogen om zich voor te bereiden op de GP’s van Canada en de Verenigde Staten. Maar Bridgestone zit ondertussen niet stil en heeft een nieuwe band klaar die ze klaarmaken om getest te worden. Dat heeft de Japanse fabrikant gezegd tegen de Britse krant The Daily Telegraph.

“We denken dat we iets gevonden hebben.” Klonk het in de krant.

Deze week test Ferrari op Monza en Silverstone. Volgens Jean Todt wordt het nog moeilijk om hun positie als kampioen te verdedigen, maar is niets onmogelijk.

“We hebben veel dingen die we willen uitproberen en zullen ook veel banden testen. Onze tests zijn altijd uitgebreid, maar het belangrijkste is dat het resultaat beter wordt. We starten nog te laag op de grid, maar ik ben er zeker van dat dit snl zal veranderen.”

“We zijn duidelijk niet meer de favorieten, maar je moet voorzichtig zijn met nu al voorspellingen te wagen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter