Renault zakte gisteren tijdens de GP van Hongarije volledig door het ijs. Het Franse team behaalde voor het eerst dit seizoen, tijdens een GP-weekend geen enkel punt. WK-leider Alonso werd elfde en Fisichella kwam als negende over de streep. Teambaas Flavio Briatore spreekt van een off day.

” Beide rijders hadden problemen met de wagen. Alonso had last van oververhitting van de motor en bovendien liep hij in de eerste ronde al schade op aan de auto. Fisichella had dan weer problemen met de benzinedruk.  “ aldus de flamboyante teambaas.

En hij ging verder: ” Uiteraard kunnen we niet tevreden zijn met dit resultaat. We moeten vooruit kijken, we moeten de wagen blijven verbeteren en er terug staan in Turkije.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!