Die Flavio toch; behalve teammanager bij Renault is hij ook nog manager van een aantal rijders.

Wat blijkt nu: Renault heeft nog een optie op Webber voor het jaar 2005 ! Dit ondanks het feit dat Marc een contract heeft bij Jaguar tot het eind van 2005. Maar, zegt Briatore, hoewel Renault officieel een beroep zou kunnen doen op Webber aan het eind van volgend jaar, kunnen ze het ook zo laten en hem bij Jaguar laten blijven.

“We hebben een optie op hem voor 2005 dus moeten we beslissen of we die optie willen gebruiken. We kunnen hem terughalen naar Renault of hem nog een jaar bij Jaguar laten en hem dan terughalen. Maar: hij is van ons en hij is een investering op lange termijn.”

Webber is ook nog eens verbonden aan geruchten rond een mogelijke overstap naar BMW Williams. Men tipt de Australier als een favoriet om Juan Pablo Montoya te vervangen wanneer die aan het eind van 2004 naar McLaren vertrekt.

Toch altijd goed je contracten lezen, jongens ! Ik denk dat Marc uiteindelijk kan gaan waar hij wil, maar dat iemand en/of een team zich dan wel voor zijn contractuele aanspraken laat afkopen. Uiteindelijk gaat het in de F1 in eerste instantie om geld, toch ?!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter