Brand Synergy Ltd., de �hulpgroep� van Silverstone, had naar eigen zeggen een zevenjarige deal uit de brand gesleept met Bernie Ecclestone. Echter, sindsdien is daar niets meer van gehoord. Eerder dit jaar verloren ze ook al de eigendom van enkele andere Britse circuits aan ex-Formule 1-coureur Jonathan Palmer. Nu hebben ze weer de kop opgestoken, en ditmaal bij Jaguar Racing.

Jawel, het bedrijf met voormalig wereldkampioen Nigel Mansell in het bestuur heeft een bod gedaan om de restanten van het team, dit meldde het magazine Autosport deze ochtend. Met het bod willen ze de hoofdsponsor, Hongkong and Shanghai Bank Corporation, overtuigen om met hen nog steeds samen in zee te blijven gaan en hun Formule 1-avontuur voort te zetten. Zo hopen ze om tegen 15 november een deal te hebben waarmee ze dan kunnen deelnemen aan het kampioenschap in 2005.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter