Het is nog onduidelijk of Raikkonen zijn contract bij McLaren zal verlengen, de verbintenis loopt af in 2006. De Fin twijfelt nog en wil in de eerste plaats een betrouwbare wagen.

“Ik twijfel nog, misschien blijf ik wel bij McLaren aangezien ik hier heel graag met de mensen werk, ook in zwaardere tijden. We moeten in ieder geval aan de betrouwbaarheid van de wagen werken, de snelheid is erg goed en als we de andere problemen kunnen oplossen ben ik heel blij als ik kan blijven,” aldus de Fin.

Al meerdere keren werd Raikkonen in verband gebracht met Ferrari. Als opvolger van Michael Schumacher staat de McLaren-coureur bovenaan de lijst. Ook teambaas Jean Todt gaf eerder al te kennen Raikkonen graag in zijn team te hebben.

Benieuwd of ze R�ikk�nen volgend seizoen een betrouwbare wagen kunnen geven.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!