ButtonIets meer dan een jaar geleden, maar op dezelfde locatie, kwam Jenson Button aan in een ijskoude BAR garage. Er was geen probleem met de airconditioning maar de oorzaak lag bij het nieuws dat toen pas werd bekend gemaakt. De Engelsman zou in 2005 terugkeren naar Williams.

Nu – 2005 – wil Button helemaal niet meer naar Williams. Hij is afgeschrikt door het verlies van BMW. Na zijn enthousiasme vorig jaar, claimt hij nu zelfs dat zijn contract met Grove helemaal niet bindend is. Iets waar Frank Williams helemaal niet over te spreken is. Volgens hem blijft een deal een deal.

“Er is geen terugkeer mogelijk voor mij. Als alle rijders hun contracten zouden negeren wanneer het voor hen het beste uitkwam was er chaos.”

Button laat duidelijk weten dat hij alles zal doen om niet te moeten rijden voor Williams. En hij is zelfs bereid om in staking te gaan.

Wordt vervolgd…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter