Rijdt Rubens Barrichello volgend jaar nog voor Ferrari? Of vertrekt hij naar BAR? Volgens de Braziliaan is het nog even afwachten.

” Zolang Ferrari en ik van elkaar houden en we in elkaar blijven geloven, gaan we met elkaar verder “  vertelde Barrichello. ” Ik houd het op fifty fifty, omdat er ook nog leven is buiten Ferrari.  “  Het is een publiek geheim dat BAR en Honda, Rubens Barrichello graag aan de haak zouden willen slaan. Bovendien is teambaas Gil de Ferran, ook Braziliaan, goed bevriend met de vice wereldkampioen van 2002 en 2004.

Barrichello, sinds 2000 in dienst van de Scuderia, zegt zich ook te realiseren dat Ferrari naar andere coureurs lonkt. Maar: ” Dat gebeurde ook in het verleden, maar in het verleden heb ik ook met andere mensen gesproken. Maar ik geloof niet dat er iemand is die het beter bij Ferrari zou doen dan ik. Ik blijf lachen en zie wel wat er op mij afkomt.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!