Het klinkt een beetje raar, en het komt dan ook van de Duitse spektakelkrant Der Sport Bild, maar Fernando Alonso zou gezegd hebben dat Michael Schumacher nog steeds de favoriet is voor het winnen van de wereldtitel in 2005.

Volgens Bild is dit de verklaring van Fernando: “Schumacher en zijn Ferrari-team zijn nog steeds de favorieten. Ik denk niet dat we de voorsprong die we nu hebben, gaan kunnen blijven behouden. We hebben niet zo veel ruimte voor verbetering als onze tegenstanders, vrees ik.”

De artikels van deze sensatiekrant moeten met een korrel zout genomen worden, maar de Spanjaard zou niet overtuigd zijn dat Ferrari al verloren heeft door drie slechte races. “Ind e voorbije jaren heeft Ferrari de Formule 1 gedomineerd, en ik kan nauwelijks geloven dat dat zomaar zal veranderen. Je kon in Bahrein al zien dat Schumacher zeer snel was in de nieuwe Ferrari.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter