Jules Bianchi is de reserverijder voor het team van Sahara Force India in 2012. Dit maakte het team zojuist bekend op haar twitter. Het team is erg blij met de komst van Jules Bianchi. Bianchi zal op vrijdagen actief zijn voor het team van Vijay Mallya. Het team laat via haar twitteraccount weten: Sahara Force India is pleaced to announce Jules Bianchi as a reservedriver for 2012. He wil complete some friday running for the team.

De Fransman die vorig jaar in de GP 2 reed is erg blij met zijn overstap naar het team van Sahara Force India. Ik ben erg blij dat ik me bij het team mag voegen. De kans om in raceweekenden kilometers te maken is een belangrijke stap voor me. Het is een goede kans om veel te leren en de opstap te maken naar een vast racezitje. Dit zegt de Fransman op zijn eigen site.

Vijay Mallya van Force India is ook erg blij met de komst van Bianchi. We zijn altijd op zoek naar jong talent en we waren onder de indruk van zijn prestaties in de GP 2 series. Mallya heeft er alle vertrouwen in dat Bianchi zich snel thuis zal voelen bij het team en meteen van waarde kan zijn om de auto te ontwikkelen.

Bianchi zal de taak van Nico Hülkenberg overnemen die volgend seizoen samen met Paul di Resta voor het team zal uitkomen.