Teambaas Stefano Domenicali sluit niet uit dat er in de toekomst Ferrari-zetel op maat zal worden gemaakt voor Jules Bianchi. Maar het zal waarschijnlijk niet gebeuren in 2014.

De 23-jarige maakt indruk. Ook op de Nederlanders die eerder op de jongeling spuugden [ondergetekende incluis], vanwege diens clashes met Nederlanders in de GP2 en FR3.5.

Rookie Bianchi toonde een indrukwekkende start van zijn F1-carrière met Marussia en Domenicali kan het zich voorstellen, dat de jonge Fransman promoveert naar ‘andere teams‘ om meer ervaring op te doen.

Bianchi, is momenteel de ontdekking van de ‘Ferrari’s Driver Development Academy‘.

De teambaas van Ferrari zei te zijn verheugd met de prestatie’s van Jules Bianchi. Jules heeft tot nu toe drie perfecte races gereden en ik hoop dat het blijft gaan zoals het nu gaat. Ik denk dat hij een mooie toekomst kan hebben in de Formule1.

Op de vraag of een [race]stoeltje bij Ferrari erin zit voor Bianchi, antwoordde Domenicali: Volgend jaar waarschijnlijk niet, maar in de toekomst? Ja natuurlijk., aldus Stefano Dominicali tegenover de Franse RMC Sport.