Bernie Ecclestone voelt de hete adem van de GPWC in zijn nek en weet maar al te goed dat hij dringend iets zal moeten doen om de teams ervan te weerhouden om uit de F1 te stappen.
Bernie wil nu de teams het dubbele van hun huidige inkomst aanbieden, wel met de voorwaarde dat de teams een nieuw Concorde akkoord zouden ondertekenen.

Deze beslissing komt er na een uitspraak van het gerecht, Bernie heeft een rechtszaak verloren tegen drie banken, dat zou Ecclestone zijn greep op de sport kunnen verzwakken.

Voor de GPWC was de rechtszaak heugelijk nieuws want zij willen al langer een groter van Bernie zijn koek.

Volgens de Britse pers zou de F1 Paus de teams op maandag al 500 miljoen aangeboden hebben, dat komt neer op meer dan een verdubbeling van de F1 teams hun inkomsten, of de teams nu zullen ingaan op het aanbod is nog zeer de vraag.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter