Red Bull had plannen om te investeren in de A1 Ring, Dieter Mateschitz wou maar liefst 700 miljoen dollar investeren in het project maar Mateschitz heeft zich nu teruggetrokken uit het project.

Een milieu beoordelingscommissie van de overheid heeft zich maandag achter het bezwaar van de lokale inwoners geschaard, zij zouden vooral gekant zijn tegen de luchtvervuiling en de geluidsoverlast die het circuit met zich mee zal brengen.

De teambaas van het Red Bull Racing Team zou verzet kunnen aantekenen tegen deze beslissing maar Mateschitz heeft al laten weten dat hij daar geen nood aan heeft.

Nu Mateschitz geen 700 miljoen zal investeren in het circuit kan hij het geld best gebruiken om zijn team competitief te maken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter