Volgens verschillende bronnen zou F1-guru Bernie Ecclestone zich teruggetrokken hebben uit de onderhandelingen om een bod te doen op de Amerikaanse CART series. Er is nu echter een andere speler rond de tafel komen zitten, een consortium van kopers, waaronder enkele teameigenaars.Volgens een verklaring van de CART Inc. heeft de zogenaamde Open Wheel Racing Series, een holding maatschappij, een bod gedaan op de overgebleven aandelen aan 50 dollarcent per stuk. Deze aandelen stonden bij de sluiting van de beurs vorige week echter aan 1,8 dollar per stuk.

De CART series worden momenteel geschat op zo�n 7 miljoen dollar. En ondanks het feit dat ze genoeg kapitaal hebben om dit seizoen te overleven, is het onwaarschijnlijk dat de CART series voort kunnen blijven bestaan in 2004, tenzij de organisatoren geld kunnen lenen van buitenaf. Bobby Rahal, ex-directeur van de CART series, liet hierover weten:

“Op dit moment zou ik zeggen dat de kansen op de terugkeer van de CART series 50-50 zijn verdeeld, toch op basis van wat ik weet.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter