F1-guru Ecclestone gelooft dat Renault in 2005 wereldkampioen zal worden, zo vertelde hij in een interview met The Sunday Mirror. De huidige dominantie van Renault zou volgens de kleine Brit het einde betekenen van het Ferrari tijdperk. “Afgaande op de eerste resultaten, zie ik geen reden waarom Renault dit jaar niet met de beker naar huis zal keren,” sprak Bernie. “Ik hoop dat Renault er klaar voor is om Ferrari te verslaan en de titel van Schumacher af te pakken. Het zou simpelweg fantastisch zijn als Fisichella Schumacher zou verslaan in de strijd om de wereldtitel. Stel je voor: een Italiaan die Ferrari verslaat!”

Of Bernie�s dromen ook werkelijkheid worden, kunnen we niet garanderen. Wat we wel met zekerheid kunnen melden is dat volgens Ecclestone de dominantieveranderingen in de F1 eerder een gevolg zijn van het goede werk dat Ferrari�s concurrenten leveren, dan dat Ferrari aan het slabakken is. “De enige reden waarom Ferrari vroeger zo dominant was, is omdat de andere teams gewoon zo ongelooflijk slecht werkten,” aldus Ecclestone.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter