Volgens enkele nieuwsberichten in de Britse media zou Bernie Ecclestone tijdens de onderhandelingen met de teams komende dinsdag een bedrag van 2,3 miljard Euro op tafel leggen.

The Times, een Engelse kwaliteitskrant, zegt dat Ecclestone de negen teams die nog niet getekend hebben 30 miljoen Euro per seizoen zal aanbieden. Daar bovenop zou Bernie nog 26 miljoen Euro geven als ze tekenen, en nog eens 5 tot 7 miljoen omdat hij vindt dat de teams meer moesten krijgen tijdens 2004.

Hierdoor lijkt het voorstel van de GPWC niet meer zo aantrekkelijk, en Ecclestone hoopt natuurlijk dat de teams zo snel mogelijk zullen tekenen. Maar de overige teams willen eerst antwoorden op hun vragen over de voorkeursbehandeling van Ferrari

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter