Het ziet er naar uit dat de rivalen van Ferrari weer op het goede spoor zitten, het zijn de nieuwere piloten dat hun tanden hebben laten zien.
Dat was althans wat Bernie Ecclestone er van dacht.

Het was de Colombiaan Juan pablo Montoya die de overwinning van Monaco 2003 achter zijn naam mocht schrijven, voor het Williams team was dit een uiterst welkome overwinning.

Bernie Ecclestone was enorm tevreden om Williams en Montoya weer eens op het podium te zien, het brengt meer pit in het wereldkampioenschap, ondertussen hebben we al vier verschillende rijders een race zien winnen dit seizoen.

Bernie Ecclestone:

“Het enige wat misschien nog beter had gekund was als Fernando Alonso derde was geweest hier.
Moest dat gebeuren hadden we drie jonge leeuwen op het podium gezien.
Het resultaat was goed. Montoya is een populaire jongen en dat is goed voor het Formule 1, goed voor alles eigenlijk.
Leuk, hij (Michael) is het niet gewoon om te verliezen.”

Ondertussen heeft de jonge Fin zijn voorsprong op Michael in het klassement weer lichtjes verhoogt, Kimi ligt nu weer vier punten voor op Michael.
We zullen dit seizoen in ieder geval geen herhaling krijgen van verleden jaar, toen was het kampioenschap al beslist in Frankrijk.
Als Michael een zesde keer wereldkampioen wil worden zal hij er deze keer hard moeten voor vechten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter