Manor F1 is er in geslaagd om Bob Bell als consultant aan zich te binden. Bell was tot vorig jaar technisch directeur bij Mercedes. Daarvoor werkte de Engelsman voor McLaren, Jordan, en Renault. Bij Renault was Bell mede verantwoordelijk voor de R25 en R26, bolides waarmee Fernando Alonso wereldkampioen werd.

Naast Bell heeft Manor F1 ook Luca Furbatto aan zich weten te binden. Furbatto werkte eerder als ontwerper bij Toro Rosso. Gianluca Pisanello is daarnaast benoemd als chief engineer, Pisannello was eerder in deze zelfde functie werkzaam bij Caterham F1.

Teammanager John Booth:
Welkom, Bob, Luca, en Gianluca! De start van ons seizoen is dramatisch. We zijn nu pas vooruit aan het kijken. We zijn het fundament van het team opnieuw aan het opbouwen. Met deze nieuwe collega’s verkrijgen we veel ervaring. We hopen hiermee in 2015 nog van te profiteren, maar ook zeker in 2016 en daarna.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter