Nu Mike Gascoyne het Renault F1 team verlaten heeft voor Toyota, moet Renault op zoek gaan naar een nieuwe technische directeur.

De keuze bij Renault werd snel gemaakt en de nieuwe vervanger voor Gascoyne is iemand uit het eigen huis van Renault.
Bob Bell zal de plaats innemen van Gascoyne, de 45-jarige Bell is al sinds 2001 in dienst bij het Renault team.

Bob Bell was de vervangende technische directeur en heeft steeds samengewerkt met Mike Gascoyne, Bob stond ook in voor co�rdinatie van het ontwerp programma van Enstone.

Flavio Briatore:

“We bedanken Mike voor zijn uitstekend werk en bijdrage tot ons succes tot dusver, we wensen Mike dan ook veel geluk in de toekomst.

We zijn enorm blij dat we Bob Bell de functie van technisch directeur hebben aangeboden.
Het volledige technische team heeft uitstekend werk verricht met het ontwerpen van de wagen de afgelopen twee jaar en we hebben een enorme vooruitgang geboekt.

Ons programma is voorzichtig opgebouwd, de juiste mensen op de juiste plaatsen zetten, en ik heb het volste vertrouwen in Bob�s technische ervaring en zijn vaardigheden als manager zullen een enorme bijdrage zijn voor de toekomst.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter