Rubens Barrichello keert niet terug in de F1. Het kortstondige gerucht dat Barrichello bij Caterham zou instappen kan naar het rijk der fabelen worden verwezen.

De ex Ferrari coureur keert namelijk terug naar zijn vaderland om daar in de Stock Cars te gaan racen. Dat betekent dus ook dat ‘Rubinho’ de IndyCars na een seizoen achter zich laat. Barrichello heeft nog wel een record in de Formule 1 op zijn naam staan. De 40-jarige Braziliaan reed tussen 1993 en 2011 maar liefst 326 races in de Formule 1.

In een reactie laat Rubens het volgende weten: Ik heb Brazilië ruim twintig jaar vertegenwoordigd in races over de hele wereld. Nu is het tijd om thuis te komen, aldus de oud teamgenoot van recordkampioen Michael Schumacher.

Het zal weer geweldig zijn om in eigen land te gaan racen, vertelt Barrichello. Doordat ik in Brazilië ga racen ben ik ook nog eens dichter bij mijn gezin, vertelt een blije Rubens. Barrichello zal in het Braziliaanse Stock Car kampioenschap uitkomen voor het team Medley Full Time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.