Rubens Barrichello is klaar om in te stappen bij Ferrari. Wanneer de Italianen besluiten dat de matige prestaties van Massa niet meer te aanvaarden zijn hoeven ze Rubens alleen maar te bellen. Rubinho liet zijn oude werkgever weten dat hij zo in kan stappen in de rode bolide.

Felipe Massa, die ook dit seizoen ondermaats presteert met de Ferrari, staat bij de media in het middelpunt van de belangstelling omdat hij zijn zitje dreigt kwijt te raken. Vanwege Massa’s slechte prestaties opende het Italiaanse Autosprint een poll over wie Massa zou moeten vervangen. Rubens Barrichello kwam als winnaar uit de bus en was daar zelf verbaasd over: Ik had het niet aan zien komen verteld de ervaren Braziliaan tegen het Braziliaanse SporTV. Het geeft aan dat ik een goede indruk heb achter gelaten. Barrichello die actief is in de IndyCar series neemt het echter wel voor zijn landgenoot op. De snelheid is niet het probleem van Felipe. Het is duidelijk dat Ferrari een voorkeur heeft voor Alonso omdat hij misschien wel de beste is die actief is in de Formule 1. Dat is een groot probleem voor Felipe.

Voor een terugkeer in de Formule 1 staat Barrichello helemaal open. Ik sta er helemaal voor open en als er een aanbieding komt zal ik er goed over nadenken. Als Ferrari mij vandaag zou bellen met de vraag of ik voor hen zou willen rijden zou ik dat doen. Ferrari is het beste team waar ik ooit voor heb gereden als het gaat om steun en creativiteit. Ik heb er natuurlijk ook wat moeilijkere periodes meegemaakt, maar dat is voorbij. Deze moeilijkere periodes gaan dan vooral over het feit dat Barrichello, net zo als Massa nu, duidelijk tweede coureur was na Michael Schumacher. Ik heb dat allemaal achter mij gelaten en ik koester dan ook geen wrok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *