Eerder verklaarde Rubens Barrichello dat hij zijn vrouw had beloofd, niet te racen op de Amerikaanse Ovals. Toch lijkt het erop dat Barrichello in ieder geval aanwezig zal zijn, als KV Racing komende maandag en dinsdag in Sebring haar Indycars zal testen.

Een van de KV Racing-coureurs is Tony Kanaan, een goede vriend van de voormalige WilliamsF1-coureur. Deze zou een foto van de 2012-auto hebben verstuurd, met de aanmoediging om eens te ‘proeven‘.

Vorige week werd bekend gemaakt dat landgenoot Bruno Senna Barrichello zou vervangen bij Williams. Sindsdien is het gissen naar wat de man met de meeste GP’s achter zijn naam gaat doen.

Er werd geopperd dat, vanwege de geringe ervaring van het nieuwe Williams-duo, Rubens als test- en derde rijder zou kunnen worden toegevoegd. Het probleem is echter dat er, behalve een test op Mugello in mei (dus tijdens het seizoen), er niet veel te doen is voor een testrijder. De kans het team optimaal gebruik kan maken van de ervaring van de Braziliaan, is daarom miniem.

Barrichello beloofde zijn vrouw niet te zullen rijden op de Ovals, maar de Indycars rijden ook op (straten)circuits. Wellicht dat mevrouw Barrichello daarvoor wel haar goedkeuring geeft?