De geruchten over een mogelijke deelname van Audi in de Formule 1 stak door de aankondiging van Domenicali de kop op, maar Audi woof alle suggesties weg.

Het verhaal ging dat er een interne strijd gaande was binnen het VAG concern, waarbij Porsche druk zou hebben opgevoerd om als enige VAG te vertegenwoordigen op Le Mans en het WEC. De Duitse autofabrikant Audi heeft wel bevestigd dat het voormalig Ferrari-teambaas Stefano Domenicali heeft gecontracteerd, maar de Italiaan gaat volgens Audi niet aan autosport-projecten werken.

Stefano Domenicali zou voor de afdeling ‘service en mobiliteit‘ aan de slag gaan, zo verklaarde een woordvoerder van Audi. Maar op de vraag wat dat precies inhield ging men niet op in.

En Domenicali spreekt geen Duits…


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!