Andy Priaulx krijgt een test bij Williams-BMW. Een nieuwe concurrent voor het tweede zitje, zou U denken? Welnee, Priaulx is intussen al 30 jaar en een gevierd Touringcar-kampioen. Hij krijgt deze test van BMW als een soort cadeautje, voor al zijn verdiensten die hij intussen behaald heeft in het BMW Team Great Britain in het European Touring Car Championship. Mario Theissen, BMW�s Motorsport Directeur, maakte dat bekend op de BMW Motorsport Party, gisteren in het Oostenrijkse Zell am See. Wanneer de test is gepland is nog niet vrijgekomen, maar het lijkt vrij onwaarschijnlijk dat dit een van de komende dagen zal gebeuren, gezien het team midden in de ontwikkelingen voor volgend seizoen zit. Wel zegt Theissen dat ze hun belofte zeker zullen nakomen, uitstel is geen afstel.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter