Terwijl directeur Zak Brown van McLaren zijn kopman tracht te paaien met deelname aan de Indy 500, lijkt het erop dat Fernando Alonso toch naar een stoeltje elders kijkt.

Er zou een herenakkoord zijn gesloten tussen de gefrustreerde Spanjaard en Woking, dat er geen gesprekken met andere teams zullen zijn tot na de zomervakantie in augustus. Renault zou bij monde van enkele kranten echter nu al gepolst hebben naar de diensten van hun voormalige kampioen.

Dat zou vanmorgen zijn gebeurd met onder andere Alonso’s manager Luis Garcia Abad en Renault-baas Cyril Abiteboul in het Renault-center.

Een van die kranten is de Duitse krant Bild die het volgende te melden hadden: Renault wil hem terug halen zodat hij een ijzersterk duo kan vormen met Nico Hülkenberg.

De druk op Honda wordt hiermee nog verder opgevoerd, want de enige manier om de wereldkampioen van 2005 en 2006 te behouden is een motor die goed is voor de top 5…


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!