Afbeelding: Christijan AlbersChristijan Albers heeft zelf nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij wel naar Midland wou en al in onderhandeling was met het Russische team. Maar hij was verre van de enige kandidaat, dus een zekerheid was er nog niet.

Nu lijkt het er toch op dat die zekerheid er wel is. De Nederlandse pers meldt dat Albers getekend heeft en dat morgen officieel bekend zal maken. Dit staat in tegenstelling tot de geruchten dat de Nederlander derde rijder zou willen worden bij een groter team, om op die manier meer ervaring op te doen.

Het is in ieder geval uitgesloten dat hij bij z’n huidige werkgever zal rijden in 2006. Minardi is immers overgekocht door Red Bull, en de drankenfabrikant zal Vitantonio Liuzzi en Scott Speed de kans geven te rijden voor het tot Squadra Torro Rosso (kortweg STR) omgedoopte team.

Het wordt dus afwachten op de persconferentie van morgen voor zekerheid…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter