Alweer een mijlpaal in de carri�re van Michael Schumacher want zondag neemt hij deel aan zijn 200ste Grote Prijs. Het gepaste cadeau zou natuurlijk een overwinning zijn en de kans dat dit gebeurd is ree�l. Ook al komen de andere teams met een ge�volueerde wagen af ook Ferrari zit natuurlijk niet stil. De tweehonderdste deelname aan een Grote Prijs �n een vijf op vijf dit seizoen voor Michael, wat kan er nog mislopen?!

Dat Michael – zegt hij zelf – zich nog twintig voelt, daar twijfelen we niet aan. We moeten nog niet eens zo ver terugdenken. De eerste ronde in de Grote Prijs van San Marino, duellerend met Juan Pablo Montoya. Die Duitser weet van geen ophouden en we zullen het geweten hebben! Michael naar zijn zevende wereldtitel, in alle eenvoud…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter