Dit jaar moesten de Formule 1 fans het stellen met 16 Grote Prijzen, dankzij het wegvallen van de Belgische Grote Prijs.
Volgend jaar zal Oostenrijk niet meer op de kalender staan, maar komen Bahrein en China op de kalender te staan, dat zou kunnen betekenen dat we volgend jaar 18 Grote Prijzen gaan krijgen.
Laat het nu net dat zijn wat de teambazen niet willen, zij zouden liever minder Grote Prijzen zien op de kalender.

Dit weekend zullen de teambazen bijeen komen om de kalender te bespreken, normaal gezien zijn er zeven datums en als Spa, Bahrein en China op de kalender komen, zitten we met 18 evenementen voor zeven datums.

Ondertussen zou er ook al sprake geweest zijn dat men Imola wil schrappen van de kalender, als Imola op de kalender willen blijven staan zullen ze moeten instemmen met heel wat verbeteringen aan het circuit.
Dan hebben we ook nog het palaver rond de Grote Prijs van Groot-Brittanni�, ook hier ligt de toekomst nog niet vast.

Na dit weekend zullen we waarschijnlijk meer te weten over de kalender van 2004.
Waarschijnlijk zal Bernie Ecclestone wel proberen om de teambazen te overtuigen voor een kalender met 18 Grote Prijzen en eerlijk gezegd hopen wij als fan dat we 18 Grote Prijzen te zien krijgen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter