Dat heeft Bernie Ecclestone zaterdag ondervonden. Hij is dan wel gewend aan wagens die 350km/h rijden, zijn eigen luxe-Mercedes bleef koppig als een ezel stilstaan nadat de vier wielen weggenomen waren op zaterdagochtend.

De wielendieven zijn gedetecteerd door het camerasysteem in multi-million dollar Bernies huis. De diefstal werd om kwart voor vijf ‘s ochtends gepleegd. Het is niet de eerste keer dat de Brit, woonachtig te Chelsea bij Londen, geplaagd werd door boeven. Eerder werd een diamanten ring van zijn vrouw, ter waarde van 650.000 pond (ongeveer een miljoen euro), gestolen. En twee jaar geleden werden twee wielen van dezelfde Mercedes gestolen.

Ecclestone: “We hebben de dieven op de camera, maar ik heb er geen vertrouwen in dat ik de wielen zal terugkrijgen.” Hij zal er ook niet teveel van wakkerliggen, want als je een Mercedes van dik 100.000 euro kan kopen, kan je hem ook wel van nieuwe wielen voorzien…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter