Goed nieuws voor de Nederlandse Formule 1 fans, op Ziggo is volgend jaar nog meer Formule 1 te zien.

Nieuw in 2017 bij Ziggo Sport is het ‘Formule 1 Café’, een talkshow waar Rob Kamphues met onder andere Robert Doornbos en Tom Coronel vooruit gaat blikken op het komende Formule 1-weekend. Deze talkshow is vrijdagavond om 22.00 uur op Ziggo Sport. Kamphues blijft in de studio presentator van de Formule 1-uitzendingen. Rond de races ontvangt hij, naast Robert Doornbos en Tom Coronel, prominenten uit de autosportwereld. In het programma zal elke vrijdagavond een interview met Max Verstappen te zien zijn.

Ook zal hij op de maandag na een race via Skype te zien zijn in ‘Peptalk’. Dit sportprogramma wordt vanaf dit seizoen voorafgegaan door een tweede nieuwe Formule 1-programma waarin alle hoogtepunten van het weekend langskomen en dat ook door Olav Mol wordt gepresenteerd.

Daarnaast krijgt pitreporter Jack Plooij een live camera, hierdoor kan Plooij vlak voor de start vanaf de starting grid met live beelden in de uitzending komen. Mol en Plooij hadden de wens al langer om live camera op de starting grid te hebben, dit is nu voor het eerst gelukt.

Net zoals vorig jaar zijn alle races zijn live te zien op Ziggo Sport, de gratis sportzender voor Ziggo klanten op kanaal 14. Datzelfde geldt voor de meeste kwalificaties. De vrije trainingen zijn ook komend seizoen alleen te volgen via Ziggo Sport Select. Olav Mol blijft in 2017 commentaar geven bij de races en kwalificaties.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter