Ondanks dat Kimi en David ontgoocheld zijn over de prestatie van hun nieuwste bolide is dit allerminst het geval bij Pedro De la Rosa en Alexander Wurz, de twee testcoureurs bij McLaren. Kimi viel tijdens de GP van Australi� al in de tiende ronde uit terwijl David Coulthard met alle moeite het laatste WK-puntje kon bemachtigen.

Wurz blijft optimistisch:

“Je mag je niet focussen op die ene Grand Prix. We zijn inderdaad ontgoocheld over de prestaties van deze wagen maar dit is het einde van de wereld nog niet. We zullen er binnen afzienbare tijd terug staan en ons doel blijft hetzelfde, namelijk het WK winnen op het einde van het seizoen. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat deze bolide een flinke stap voorwaarts is want in vergelijking met de oude wagen zijn we nu 1,5 seconde sneller per ronde.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter