Volgens de Italiaanse media wordt Rubens Barrichello op het eind van dit seizoen aan de deur gezet bij Ferrari. De Braziliaan heeft nochtans nog een contract tot eind 2006 maar door een vete tussen hem en Michael Schumacher zou de Braziliaan dus aan de kant worden geschoven.

Er is in ieder geval iets aan de hand. Want zowel Barrichello als Jean Todt hebben de afgelopen dagen voor Ferrari ongeziene uitspraken laten optekenen.
“In de toekomst zal ik Michael niet als mijn teamgenoot beschouwen, maar als mijn rivaal. Ik heb nog met hem proberen te spreken maar we weten allemaal dat hij denkt wat hij wil.” Zei de Braziliaan.

Jean Todt zei zonder al te veel woorden dat de twee niet meer tegen elkaar praten.
“Ik zal proberen om de dingen wat te doen afkoelen. Er is nog geen controverse in het team, maar we letten wel aandachtig op wat het beste is voor het bedrijf.”

Of er veel aan het verhaal aan is, daar hebben we het raden naar want Barrichello zou gisteren nog gedineerd hebben met Schumacher en doet de verhalen in de media af als nonsens. Hij geeft wel toe niet echt tevreden te zijn met de inhaalactie van de Duitser in Monaco

“Ik heb geen probleem met Ferrari omdat ik een probleem heb met Michael omwille van 1 bocht.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter