Ondanks de vier overwinningen op rij van Lewis Hamilton, behoudt teambaas Toto Wolff het geloof in Nico Rosberg.

De eerste vier races van dit seizoen waren een prooi voor de Duitser met Finse roots en zo stond Rosberg 43 punten los van zijn rivaal en teamgenoot Hamilton. En in de eindfase van vorig jaar was de Mercedes-coureur ook erg snel onderweg.

Maar sinds de klapper in Spanje, raakte Nico Rosberg zijn momentum kwijt. Wat volgde wat een botsing met Lewis in Oostenrijk, een bar slechte race onder natte omstandigheden en had Nico moeite met nemen van een rechterbocht in Duitsland.

Daarbij werd Max Verstappen buiten de baan gedwongen en werd Rosberg -terecht- gestraft, wat hem veel punten kostte.

Daar tussendoor werd Bakoe wel gewonnen, maar dat neemt niet weg dat Rosberg alweer op een achterstand staat tegenover Hamilton. negentien punten lijkt niet veel, maar we moeten bekijken van hoe ver Hamilton is gekomen.

Toto Wolff haalt dat feit aan, voor zijn vertrouwen in Rosberg. Er zijn nog negen races te gaan, dus meer dan tweehonderd punten te verdelen

Het wordt interessant om te zien hoe het verloopt als we na de zomerpauze weer verder gaan. Tot nu toe hebben we een golfbeweging gezien in het voordeel van beide rijders., aldus Toto.

Eerder hadden we al voorspeld, dat Hamilton zijn vierde titel zal behalen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.