Justin Wilson is mogelijk op weg naar de CART Series, als de FIA de regels over testen niet wijzigt. In de Verenigde Staten gaan de geruchten de ronde dat Justin Wilson op het punt staat om te tekenen bij het CART team van Bobby Rahal. Dit jaar reed Michel Jourdain jr. bij het team, met steun van het Mexicaanse supermarktconcern Gigante.

Rahal heeft ook sterke banden met Ford, en daarom lijkt een deal met Wilson niet on waarschijnlijk – althans volgens de geruchten.

Het team van Rahal deed het vorig seizoen niet slecht: Jourdain eindigde derde in de CART Series, na Paul Tracey en Bruno Junqueira. De komst van Wilson zou het team zeker verder naar voor helpen.

“Ik hoop dat de FIA de testregels verandert. Op dit moment echter moeten we kijken naar Amerika, waar ik vorig jaar een aanbod had voor de Champ Cars. Ik hou wel van die serie omdat je daar �cht kan racen, maar het is duidelijk dat de Formule 1 the place to be is.  “

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter