Morgen zal het een drukke dag worden voor de Brit, Justin Wilson, morgen mag hij zijn stoeltje passen tijdens een bezoek aan het Milton Keys complex van Jaguar.
Voor de Brit is het een seizoen dat in sneltreinvaart loopt, in maart maakte de lange Brit nog zijn debuut in het Formule 1 bij het Europian Minardi team en mag nu, een paar maand later, zijn debuut maken bij het Jaguar team.

Zijn eerste rit voor Jaguar zal plaatsvinden in de Grote Prijs van Duitsland, die verreden zal worden op 3 augustus.

Jonathan Palmer, manager van Wilson en voormalig F1 piloot, wist nog volgend detail te geven:

“Justin zal morgen om 08u30 zijn zitje passen. Dit is een zeer grote onderschrijving van zijn talent en tevens een grote kans om te laten zien wat hij kan met een competitieve wagen.”

Wilson mag nu aan de zijde rijden van Mark Webber, Webber en Wilson zijn geen onbekenden van elkaar, ze waren in het Formule 3000 nog rivalen van elkaar.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter