Het Williams-team heeft twee matige jaren achter de rug, maar volgend jaar zullen ze er opnieuw staan en willen ze weer voor de overwinningen meerijden en de wereldtitel. Dat heeft technisch directeur, Sam Michael gezegd.

” De voorbije dertig jaar hebben Ferrari, McLaren en Williams de F1. gedomineerd.  “ vertelt Michael. ” Renault doet het nu ook goed, maar over het algemeen waren het deze drie teams. Volgend jaar willen wij ook winnen. Je moet dit doel hebben, anders ben je mentaal gezien geen topteam. Met minder dan de overwinning zullen we nooit tevreden zijn.  “

” Het is duidelijk dat we niet op de grid staan als veldvulling en we werken niet om in 2007 of 2008 terug te komen, dat is zeker niet ons doel niet. We willen opnieuw gaan winnen en voor de wereldtitel gaan,  dat hebben we aan onze sponsors en ook aan Cosworth gezegd.  “ eindigt Michael.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!