Felipe Massa ziet het gebeuren dat Williams vooral zal vechten met Ferrari op de posities achter Mercedes. In Melbourne moest Massa al een veer laten in zijn gevecht met Vettel om P3.

De Williams FW37 heeft namelijk aan topsnelheid verloren, doch is de auto in de bochten veel beter geworden. Zo legde Felipe Massa uit: De FW37 is absoluut beter in de bochten en produceert meer downforce. We waren vorig jaar een van de snelsten op de rechte stukken, maar dat voordeel is verdwenen.

Ferrari heeft een enorme stap vooruit heeft gezet met haar aandrijflijn. Ze hebben nu een veel betere motor dan vorig jaar. We moeten hard werken om de strijd aan te gaan met een topteam dat financieel ruim in de mogelijkheden zit om de auto te ontwikkelen., aldus Felipe Massa.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!