Volgens de doorgaans welingelichte website van de Britse journalist Adam Cooper zijn het de twee teams van Mercedes en Williams die vooralsnog niet akkoord zijn met de nieuwe voorwaarden van het Concorde Agreement. Volgens Cooper is Mercedes simpelweg niet tevreden over de commerciele voorwaarden.

Eerder vandaag meldde Bernie Ecclestone op diens eigen website dat de meeste teams inmiddels wel akkoord zijn gegaan. Ecclestone heeft Red Bull, Ferrari en McLaren inmiddels bij naam genoemd, dus zij zijn zeker. Daarbij kunnen vrijwel automatisch Toro Rosso (zusterteam Red Bull) en Sauber (nauwe banden met Ferrari) bij worden opgeteld. Volgens Cooper zijn ook Lotus en Force India akkoord.

Blijven de drie jongste teams over: Caterham, Marussia en HRT. Net als Williams en Mercedes kunnen ook zij zich voorlopig nog niet vinden in de voorwaarden. Maar waarschijnlijk zal Ecclestone daar niet van wakker liggen omdat hij zich traditiegetrouw zal richten op de grote teams waarna de rest wel zal volgen.