F1 teambaas Frank Williams gaat ervan uit dat een aantal mensen zeer verbaasd zal staan wanneer ze zullen zien wie er op de startgrid van Melbourne in welke wagen zal zitten, bij de topteams in 2004.

De Brit antwoordt op geruchten van een mogelijke verandering van zijn Columbiaanse jager Juan Pablo Montoya. Een switch naar McLaren-Mercedes ondanks een solide kontrakt voor 2004.

“Ach, praten is makkelijk maar we zijn nog een eind weg van iets definitiefs. Ik denk echter wel dat sommige mensen verbaasd zullen zijn wanneer alles geregeld is.”

Aldus Sir Frank.

Nummer twee bij Williams, Patrick Head, de technische direkteur, blijft erbij dat Montoya tot eind volgend jaar bij hen een konkreet kontrakt heeft.

“Daarn� weet ik niet waar hij zal rijden.”

Teamgenoot Ralf Schumacher ? Frank zegt dat het team in discussie is met de 28-jarige over een kontraktverlenging, ook zijn kontrakt loopt eind 2004 af.

 

“Maar dat zal waarschijnlijk een automatisch iets zijn”

zegt hij zonder nog op Montoya terug te komen.

Sommigen zeggen dat indien McLaren er inderdaad in slaagt om Montoya van Grove naar Woking te krijgen, dat dan Villeneuve weleens van BAR naar Williams zou kunnen komen.

“Alles wat ik zeg is dat Ralf en Juan een sterk koppel zijn. Daar blijf ik bij.”

Aldus Frank.

Snapt U het ?
🙂

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter