In ieder geval is er nu ��n ding zeker als het gaat om de testcoureur van Jaguar: Justin Wilson wordt het niet. Aangezien het reglement niet werd aangepast met betrekking tot de derde coureur zal Wilson niet in aanmerking komen voor het baantje als testcoureur. Hij reed immers zeventien races afgelopen seizoen, om in aanmerking te komen voor een testcontract voor de vrijdag mag een coureur maximaal zes races gereden hebben in de afgelopen twee jaar.

Wie het dan wel wordt is nog onduidelijk. Er zijn wel geruchten. Zo duikt regelmatig de naam van de Amerikaan Townsend Bell op, die vorig jaar voor Jaguar testte. Het team wil echter nog geen naam bekend maken.

David Pitchforth:

“We zullen elke race een derde wagen inzetten. We hebben een lijst met kandidaten, maar ik kan nog geen namen noemen in verband met contract onderhandelingen die momenteel nog plaatsvinden. Over twee tot drie weken kunnen we meer duidelijkheid verschaffen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter