Met nog 2 races te gaan heeft Renault alvast de rijderstitel veroverd. De leiding in de stand voor de constructeurstitel moest het Frans-Engelse team afgelopen weekend echter afgeven aan McLaren.

Renault wil absoluut de dubbel halen, maar McLaren is erop gebrand om de constructeurstitel binnen te halen, en heeft momenteel 2 punten voorsprong op Renault.

McLaren heeft de betere bolide voor het moment, en won 5 van de laatste 6 races. Wil Renault alsnog de titel veroveren, dan moet het in Japan en China sterk voor de dag komen, want McLaren zal zich van haar beste kant laten zien.

Flavio Briatore: “McLaren heeft de beste wagen, maar wij hebben een sterk rijdersduo. De achterstand op hun wagen is al voor een deel weggewerkt, maar we geven de strijd niet op. Deze titel willen we absoluut behalen. “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter