Wie rijdt er op het circuit van Monza voor Caterham? Dat blijft vooralsnog de grote vraag. Marcus Ericcson is zeker van zijn stoeltje maar wie zijn teamgenoot wordt is vooralsnog onbekend.

In Japan wordt gemeld dat Kamui Kobayhasi in ieder geval zeker niet in de bolide plaats zal nemen. Andre Lotterer en Roberto Merhi zijn wel kanshebbers. Merhi heeft dankzij Russische sponsoren het geld om in Monza te rijden. Echter ontbreekt een superlicentie. De vraag blijft of de FIA Mehri een Formule 1-licentie wil geven. Mehri kan deze ook verkrijgen door 300 kilometers in een recente Formule 1-bolide te testen, hier is echter de tijd niet meer voor.

Mocht Mehri niet kunnen rijden dan komt Andre Lotterer weer in beeld. Lotterer is komend weekend beschikbaar en heeft al laten weten weer graag in te willen stappen:
In Spa lag ik er al in de eerste ronde uit. Dit smaakt naar meer. Ik zou heel graag in Italië willen rijden. Mijn werkzaamheden bij Audi en in Japan vormen daarbij geen belemmering.

Daarnaast word ook Carlos Sainz jr genoemd. Het Red bull-talent sprak al eerder met het team van Caterham.

Zodra Caterham met een persbericht komt laten wij het je weten!


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter