Max Verstappen reed in Mexico in de eerste twee vrije trainingen die veertiende en de zevende tijd. In de eerste vrije training verloor de 19-jarige Nederlander kostbare tijd toen zijn remmen vlam pakten.

Het was natuurlijk niet ideaal dat ik veel trainingstijd verspeelde in de eerste sessie en ik ben ook nog niet helemaal tevreden over de afstelling van de auto, maar ik heb in de tweede training wel de juiste snelheid gevonden voor de langere runs. Ik denk dat we zondag in de race weer vooraan mee kunnen, aldus Verstappen.

Er is nog wat werk aan de winkel. Het ziet er niet verkeerd uit, maar we moeten voor de kwalificatie nog werken aan de balans in de korte runs op de superzachte banden. We rijden op een relatief korte baan met veel verkeer. Hier moeten we ook rekening mee houden tijdens de kwalificatie.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.