Pascal Wehrlein zal in Bahrein dan eindelijk zijn debuut maken bij Sauber. Het Zwitserse team liet vandaag weten dat de Duitser eindelijk fit genoeg is om deel te nemen aan de Grand Prix van Bahrein.

De voormalige Manor-rijder miste de eerste twee Grand Prix van het seizoen als gevolg van een conditionele achterstand die hij opliep na een verkregen blessure tijdens een zware crash in de Race of Champions in januari.

Wehrlein werkte de laatste maanden non-stop aan zijn fysieke fitheid, maar de achterstand die hij tijdens zijn blessure opliep was te groot, waardoor hij niet fit genoeg was voor de eerste twee races.

Wehrlein zal komende zondag dus zijn 22ste Grand Prix aanvatten, de eerste voor Sauber, nadat Italiaan Antonio Giovinazzi het stuur van hem overnam in Australië en China.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!