Op de foto kan Mark Webber nog lachen, maar na afloop van de GP van Suzuka zal die lach op het gezicht van Mark Webber wel verdwenen zijn. De tweede rijder van Red Bull zag een goede klassering al na enkele honderden meters in het afvoerputje verdwijnen door een botsing met Romain Grosjean.

Na afloop van de race had Webber geen goed woord over voor collega Grosjean. Ik kon niet goed zien wat er gebeurde , maar mijn team vertelde mij over de radio dat die idioot weer had toegeslagen in de eerste ronde, aldus een teleurgestelde en boze Mark Webber.

De rest van het veld doet zijn best een goed resultaat neer te zetten, maar Romain wil elke race als eerste bij de derde bocht zijn. Dat is erg irritant, vindt Mark Webber. Hij verpestte vandaag weer veel voor een paar goede coureurs. Misschien moet hij maar weer even op vakantie, doelt Webber op de schorsing die Grosjean kreeg naar aanleiding van de startcrash in België.

Romain moet eens goed in de spiegel kijken. Deze crash was compleet zijn fout. Hoe vaak maakt hij wel niet een fout in de eerste ronde? Dit is gewoon gênant. De race begon voor Mark Webber dus niet lekker, maar de Australiër wist toch nog punten mee naar huis te nemen door op een negende plek te eindigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.