Volgens een nieuwsbericht uit de krant MNews in Australi� zou Mark Webber de twee openingsraces hebben gereden met een gebroken rib. De 28-jarige coureur uit Queanbeyan zou in het tussenseizoen door een verkeerd stoeltje een rib gebroken hebben gedurende de wintertests. Dankzij pijnstillers die Webber ingespoten kreeg kon hij toch racen, met een vijfde plaats in Australi� als gevolg en lange tijd reed hij in Maleisi� op een vierde plaats rond. Toch koos hij ervoor om afgelopen week niet te testen in Barcelona, om de breuk wat beter te laten genezen.

Verschillende betrouwbare bronnen bevestigen intussen al dat Webber zijn race van komend weekend in Bahrein niet in gevaar zal komen. Hij neemt, net zoals de afgelopen twee races, gewoon deel in zijn Williams-BMW.

Bij het team van McLaren-Mercedes wordt de kans steeds groter dat Pedro de la Rosa de plaats van Juan Pablo Montoya overneemt dit weekend. Montoya sukkelt nog altijd met een �haarfijne breuk� in het schouderblad.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *