Er gaan al tijden geruchten dat Mark Webber in 2005 achter het stuur zit van ��n van de twee bolides van Frank Williams. Tot nu toe is er echter nog niks bevestigd. De Australi�r zelf gaat er al van uit dat hij volgend seizoen voor Williams gaan rijden. En misschien zelfs al dit seizoen. Hij denkt dat hij de belangrijkste kandidaat is om Ralf Schumacher vanaf Silverstone te vervangen.

“Het zou best zo kunnen zijn dat ik Ralf vanaf de Britse Grand Prix ga vervangen, maar op dit moment heb ik nog geen zekerheid. Ik denk niet dat Williams Ralf terug laat keren om de twee laatste races van het seizoen te laten rijden. Ik heb echter nog geen telefoontje gekregen van Frank Williams. Ik weet ook niet hoe Ralf zich voelt en hoe Frank er mee om zal gaan.”

Misschien overschat Webber zichzelf nu, er zijn immers nog andere kandidaten die hopen om Ralf te mogen vervangen dit seizoen. Zo zal Marc Gene in Magny Cours de tweede Williams besturen. En dan zijn er ook nog Antonio Pizzonia en Jacques Villeneuve. Beiden denken ook een kans te maken op het fel begeerde zitje. Wie het uiteindelijk zal worden? We zullen moeten afwachten…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter