Met de toekomst van Mark Webber in de Formule 1 lijkt het wel goed te zitten. De 35-jarige Australier wiens contract bij Red Bull aan het einde van dit seizoen afloopt, heeft aan belangstelling niet te klagen zo lijkt het.

Spaanse media linken Webber bijvoorbeeld aan Ferrari, waar Felipe Massa al maanden onder druk staat. Red Bull lijkt zich echter op te maken voor contractverlenging, zo claimt de Sydney Morning Herald. Dat zou Toro Rosso-talenten Daniel Ricciardo en Jean-Eric Vergne nog een jaar de tijd geven om te bewijzen dat ze klaar zijn voor een stoeltje in de top van de Formule 1.

Maar los van alle vermeende belangstelling is Webber zelf in ieder geval nog niet van plan om zijn rood/geel/blauwe helm na dit jaar aan de wilgen te hangen. Ik beleef momenteel veel plezier aan het rijden en mijn start van het seizoen is prima, zegt Webber hierover. Ik zit lekker in mijn vel, vermaak me opperbest, en dat heeft een goede invloed op mijn rijden en de resultaten. Ik denk niet eens aan mijn pensioen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *