Mark Webber blijft gewoon zichzelf, een eenvoudige jongen.

Hij wordt door iedereen hoog ingeschat en wordt reeds verbonden met een goed betaalde toekomst bij bijvoorbeeld BMW-Williams. Desalniettemin heeft hij er geen probleem mee om in een klein dorpje vlakbij Milton-Keynes te wonen.

“Ik sta bij Jaguar onder contract tot 2005. Ik concentreer me compleet op hen. Maar je weet nooit wat er kan gebeuren.”

Maar, ook al zou hij het bewierookte telefoontje van Sir Frank Williams krijgen, dan nog is deze 27-jarige jongen van een boerderij in Queanbeyan, New South Wales, Australi� er niet kien op om bijvoorbeeld in Monte Carlo te gaan wonen.

 

“Ik ben een jongen van het platteland. Ik houd van ruimte. Wat geeft het om een beetje belasting te betalen ?”

Tony Purnell, de baas bij Jaguar, is ook onder de indruk van Mark’s toewijding aan zijn sport en van zijn verlangen om de strijd aan te gaan met de race benadering van een Michael Schumacher. Purnell zegt:

 

“Hij is hier om te werken. Hij is niet hier om de stoere bink uit te hangen of achter de vrouwen aan te zitten. Hij is nergens bang voor. Hij is hier om de beste coureur ter wereld te zijn !”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter