Ondanks twee overwinningen op rij heeft Ferrari-teambaas Stefano Domenicali op de website van het team laten weten dat hij realistisch blijft en dat Ferrari met beide voeten op de grond staat. Ferrari opende het seizoen dramatisch, maar sloeg in Maleisië en Bahrein hard terug.

Domenicali wil dat zijn team uiterst geconcentreerd blijft en hard werkt om ook tijdens de Spaanse Grand Prix een goed resultaat neer te zetten: In Australië hebben we het echte Ferrari niet gezien. Het team heeft onmiddellijk gereageerd en in de twee races daarna hebben we ons potentieel laten zien en dit is competitief. We moeten echter op onze hoede blijven. Het team moet zich maximaal inspannen bij de voorbereidingen op de Spaanse Grand Prix. We waren niet depressief na de eerste race en zijn niet euforisch na Bahrein.

We moeten uiterst geconcentreerd blijven en zijn ons ervan bewust dat onze rivalen steeds sterker worden. Op de baan moeten we vechten met het echte Ferrari, met de beste rijders, de beste engineers en de beste monteurs.